Τρίτοι οι Έλληνες διασώστες του ΕΚΑΒ σε διεθνή διαγωνισμό

Τρίτοι οι Έλληνες διασώστες του ΕΚΑΒ σε διεθνή διαγωνισμό

Διασώστες από το ΕΚΑΒ Κρήτης κατέκτησαν την τρίτη θέση και στις δυο κατηγορίες (κατηγορία με γιατρό και χωρίς), με το διαγωνιστικό επίπεδο να είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι σύνθεση των ομάδων πληρωμάτων ήταν 4μελής με γιατρό ή χωρίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελληνική αποστολή ήρθε τρίτη σε διεθνή διαγωνισμό διασωστών με συμμετοχές από 15 χώρες όπως είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βρετανία και οι Γερμανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον διαγωνισμό συμμετείχε ως κριτής και ένας διασώστης του ΕΚΑΒ Κρήτης βάζοντας ένα δύσκολο σενάριο αντιμετώπισης μαζικού ατυχήματος σε σχολείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.