ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γιατρός «συνταγογραφεί» οργασμούς σε γυναίκα που πάσχει από διπολική διαταραχή!

Γιατρός «συνταγογραφεί» οργασμούς σε γυναίκα που πάσχει από διπολική διαταραχή!

Μια Αυστραλή αποκάλυψε πως ο ψυχίατρος τής συνέστησε οργασμούς ως την καλύτερη θεραπεία για την ψυχική της νόσο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Whimn», η γυναίκα συμβουλεύτηκε νέο γιατρό, καθώς παλεύει με τη διπολική διαταραχή για χρόνια και δεν έχει δει γιατρειά.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε ωστόσο έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του: την ώρα που της χορήγησε τις παραδοσιακές θεραπείες, όπως φαρμακευτική αγωγή και φυσική άσκηση, της πρότεινε, στο πλαίσιο της θεραπείας πάντα, να «κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί»!

Η Penny Sullivan, όπως υπογράφει, ακολούθησε κατά γράμμα τη μυστική συνταγή του γιατρού και για πρώτη φορά στη ζωή της σταθεροποιήθηκαν οι διαθέσεις της. Συχνό σεξ κάνει βέβαια με τον σύζυγό της, καθώς δεν της πρότεινε να ξενοκοιτάξει κιόλας.

Πλέον λέει πως δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει σεξ για να πάρει τα θετικά της σεξουαλικής επαφής, καθώς ένα άγγιγμα, ένα χάδι ή μια αγκαλιά μπορεί να της δώσει ό,τι και το σεξ σε θεραπευτικούς όρους.

Ο σεξολόγος Isiah McKimmie επιβεβαίωσε μάλιστα ιατρικά την ιδέα του ψυχιάτρου: «Το σεξ ανεβάζει τη διάθεσή μας καθώς απελευθερώνει ορμόνες και ενδορφίνες. Αυξάνει την ωκυτοκίνη, τη σεροτονίνη και τα επίπεδα ντοπαμίνης». Είπε όμως και κάτι άλλο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επιπρόσθετα, το σπέρμα περιέχει ήπιους αντικαταθλιπτικούς παράγοντες. Οι γυναίκες που κάνουν ελεύθερο σεξ με τους συντρόφους τους έχει φανεί πως έχουν πιο ανεβασμένη διάθεση σε σχέση με τις γυναίκες που χρησιμοποιούν πάντα ή κυρίως προφυλακτικό»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.