ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα πόδια στο παρμπρίζ (σκληρές φωτό)

Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα πόδια στο παρμπρίζ (σκληρές φωτό)

Οι εικόνες που θα δείτε είναι σκληρές, αλλά μπορούν να γίνουν ένα μεγάλο μάθημα για όσους βάζουν τα πόδια τους στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Σίγουρα θα έχεις δει κάποιον/α συνοδηγό να έχει τα πόδια στο ταμπλό ή ακόμη και στο παράθυρο. Το ίδιο έκανε και η Grainne Kealy τη στιγμή που ο σύντροφός της οδηγούσε το τζιπ του. Για κακή τους τύχη όμως ενεπλάκη σε τροχαίο και το άνοιγμα του αερόσακου , έφεραν τα γόνατά της δυνατά στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Έχασε δύο δόντια, υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με τον εγκέφαλό της και για δύο χρόνια της αφαιρέθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από το μέτωπό της, το οποίο στη συνέχεια αντικαταστάθηκε με κεραμικό.

«Σπαράζει η καρδιά μου που ελάχιστος κόσμος αναγνωρίζει τον κίνδυνο του να βάζεις εκεί τα πόδια σου. Η αποθεραπεία μου αποδείχθηκε πολύ δύσκολη, καθώς λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το 2007, ακόμα παλεύω. Ήταν μακρύς ο δρόμος. Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα, τους τρεις μήνες που προηγήθηκαν, αλλά και τον έναν που ακολούθησε.

Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζω το πρόσωπο που έβλεπα. Ακόμα και σήμερα χάνω λέξεις πάνω σε μία συζήτηση. Μπορεί να μου συμβεί ακόμα και 20 φορές την ημέρα. Με πιάνει πονοκέφαλος όταν μιλάνε πολλοί άνθρωποι τριγύρω μου, ενώ δεν μπορώ να κουβεντιάσω όταν υπάρχει δυνατή μουσική», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.