ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι ομάδα αίματος έχεις να σου πούμε…για την προσωπικότητά σου! (βίντεο)

Τι ομάδα αίματος έχεις να σου πούμε…για την προσωπικότητά σου! (βίντεο)

Οι ομάδες αίματος είναι τέσσερις (Α, Β, 0 και ΑΒ) και τo να γνωρίζεις τη δική σου μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου ή ακόμη καλύτερα σε εξαιρετικές περιπτώσεις να σου σώσει τη ζωή.

Επίσης η ομάδα αίματός σου λέει πολλά και για την προσωπικότητά σου.

Γιαπωνέζοι ερευνητές μελετούν τις ομάδες αίματος για δεκαετίες και έχουν βρει μια εκπληκτική σύνδεση ανάμεσα στον τύπο της ομάδας κάποιου και στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Όλοι γνωρίζουμε πως το αίμα έχει διαφορετικούς τύπους, όμως τι σημαίνει ο καθένας από αυτούς; Ο τύπος αίματος βασίζεται σε δύο πράγματα: στα αντισώματα και τα αντιγόνα.

Ένα αντίσωμα είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από το πλάσμα του αίματός και βοηθά το ανοσοποιητικό σου σύστημα να καταπολεμά διαφορετικά πράγματα που σε κάνουν να αρρωσταίνεις, όπως βακτήρια και ιούς.

Τα αντιγόνα, τα οποία ταξινομούνται ως Α ή Β, μπορούν να είναι διαφορετικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και κάθε είδους πολύπλοκες βιολογικές ενώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.