ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αληθινή μαρτυρία: Τα παραλειπόμενα μιας επέμβασης ρουτίνας σε δημόσιο νοσοκομείο

Αληθινή μαρτυρία: Τα παραλειπόμενα μιας επέμβασης ρουτίνας σε δημόσιο νοσοκομείο

Για όλους έρχεται η ώρα. Κάποια στιγμή, σε κάποια ηλικία, όπως και να γίνει όλοι μας θα περάσουμε από έναν θάλαμο νοσηλείας. Κι αν είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε τον μαγικό αριθμό μιας χρυσοπληρωμένης ιδιωτικής ασφάλειας, έχει καλώς, αν όμως όχι, τότε η κακή μας μοίρα θα μας οδηγήσει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Ως κόρη γιατρού είχα πάντοτε μια εκτίμηση στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί θυμόμουν τα λόγια του: Στα ιδιωτικά νοσοκομεία είσαι πάντα ασθενής- πελάτης, στα δημόσια είσαι ασθενής, σκέτο. Βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην από τη στιγμή που η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα μας κι έτσι εκείνο το «σκέτο ασθενής», έχει μετατραπεί σε «σκέτο βάρος». Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει η μαρτυρία του 62χρονου ασθενούς στο usay, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι νοσηλευτές κυριολεκτικά πεθαίνουν για να κρατήσουν τα νοσοκομεία (και τους ασθενείς) ζωντανά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο usay.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.