ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Πονάει το δόντι σας; Έτσι θα ανακουφιστείτε με φυσικό τρόπο

Πονάει το δόντι σας; Έτσι θα ανακουφιστείτε με φυσικό τρόπο

Ο πονόδοντος είναι από τους πιο ισχυρούς πόνους, είναι χαρακτηριστικό πως όταν επιμένει μπορεί να προκαλέσει μέχρι και πονοκέφαλο.

Ο οδοντίατρος είναι εκείνος που θα σας δώσει την κατάλληλη αγωγή, ωστόσο υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ανακουφιστείτε άμεσα, μέχρι να τον επισκεφτείτε. Ένας από αυτούς είναι το μαύρο τσάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρτε ένα νωπό φακελάκι από μαύρο τσάι και ακουμπήστε το πάνω στο πονεμένο δόντι ή στην πλευρά από την οποία νιώθετε ότι έρχεται ο πόνος. Οι τανίνες, που περιέχονται στο τσάι, θα σας ανακουφίσουν από τον πονόδοντο μέχρι να επισκεφτείτε το γιατρό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.