Μα, απαντάς με ανακοίνωση στον Λιάγκα; Στον Λιάγκα; Έλεος!

Πιλότος πραγματοποιεί αναγκαστική προσθαλάσσωση με τη βοήθεια αλεξιπτώτου στον Ειρηνικό (Βίντεο)

Πιλότος πραγματοποιεί αναγκαστική προσθαλάσσωση με τη βοήθεια αλεξιπτώτου   στον Ειρηνικό (Βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα αεροσκάφος το οποίο έμεινε χωρίς καύσιμα αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει προσθαλάσσωση με τη βοήθεια αλεξιπτώτου και ο πιλότος να διασωθεί χωρίς να τραυματιστεί.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 250 μίλια ανοικτά του νησιού Maui στο σύμπλεγμα της Χαβάης.  Ο πιλότος  πετώντας με ένα ελαφρύ μονοκινητήριο αεροσκάφος Cirrus SR-22 πήρε εντολή από την αμερικανική ακτοφυλακή να αναπτύξει το αλεξίπτωτό του κοντά σε ένα κρουαζιερόπλοιο το οποίο έπλεε στην περιοχή με αποτέλεσμα αυτός να διασωθεί από το πλοίο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.