ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» στρατηγός Μακ Μάστερ ο νέος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντ. Τραμπ (βίντεο)

Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» στρατηγός Μακ Μάστερ ο νέος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντ. Τραμπ (βίντεο)

Ο αντικαταστάτης του Μάικ Φλιν στη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ο στρατηγός ε.α. Χέρμπερτ Ρέιμοντ «Χ.Ρ.» Μακ Μάστερ.

Ο Μακ Μάστερ είναι μπαρουτοκαπνισμένος αξιωματικός του στρατού των ΗΠΑ με συμμετοχή στις επιχειρήσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ενώ θεωρήθηκε και αδικημένος καθώς, παρά το εξαιρετικό παλμαρέ του δεν είχε προαχθεί το 2006 και 2007.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μακ Μάστερ έχει γράψει ένα βιβλίο στο οποίο ασκεί δριμεία κριτική στον πόλεμο του Βιετνάμ, τόσο στην πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ, όσο και στους στρατιωτικούς οι οποίοι δεν αμφισβήτησαν τις πολιτικές αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.