ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πακιστάν: «Αβάσιμες οι πληροφορίες ότι στέλνουμε 20.000 στρατιώτες στο Κατάρ»

Πακιστάν: «Αβάσιμες οι πληροφορίες ότι στέλνουμε 20.000 στρατιώτες  στο Κατάρ»

Το υπουργείο Εξωτερικών Πακιστάν διέψευσε τις πληροφορίες ότι η χώρα ετοιμάζεται να στείλει στρατεύματα στο Κατάρ εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης με την Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πακιστανικού υπουργείου Εξωτερικών «οι πληροφορίες ανάπτυξης πακιστανικών δυνάμεων στο Κατάρ είναι αβάσιμες και κατασκευασμένες».

«Αυτές οι πληροφορίες», συνεχίζει η ανακοίνωση «δείχνουν να είναι μέρος ενός κακόβουλου σχεδίου το οποίο στοχεύει στην δημιουργία κλίματος σύγκρουσης ανάμεσα στο Πακιστάν και στις αδερφές μουσουλμανικές χώρες του Κόλπου».

Βέβαια η ανακοίνωση μπορεί να αναφέρει «αδερφές μουσουλμανικές ώρες» πλην όμως οι Πακιστανοί μετανάστες φαίνεται πως προτιμούν τις «ανάδελφες» ευρωπαϊκές χώρες αντί τις χώρες του Κόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντίδραση του Πακιστάν ήρθε μετά τις πληροφορίες ότι η χώρα μπορεί να αναπτύξει έως και 20.000 στρατό στο Κατάρ μετά την απόφαση της Τουρκίας να στείλει και η ίδια δυνάμεις στο κρατίδιο του Κόλπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.