ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ν.Τραμπ προειδοποίησε την Βόρειο Κορέα ότι επίκειται πρώτο πυρηνικό πλήγμα σε βάρος της!

Ο Ν.Τραμπ προειδοποίησε την Βόρειο Κορέα ότι επίκειται πρώτο πυρηνικό πλήγμα σε βάρος της!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυσε ότι η Βόρεια Κορέα θα βρεθεί αντιμέτωπη με «φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν» αν απειλήσει ποτέ ξανά τη χώρα του.

«Η Βόρεια Κορέα καλά θα κάνει να μην κάνει κι άλλες απειλές προς τις ΗΠΑ. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ», σε αυτή την περίπτωση, απείλησε ο Ρεπουμπλικάνος μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Trump National Golf Club στο Μπέντμινστερ, στο Νιού Τζέρσι.

Πρόκειται για την πρώτη ευθεία απειλή για πυρηνικό κτύπημα κατά της Βόρειας Κορέας από τις ΗΠΑ μετά την δημοσιοποίηση από την Ουάσιγκτον Ποστ πληροφοριών των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, σύμφωνα με τα οποία η Βόρεια Κορέα κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τη σμίκρυνση μιας πυρηνικής κεφαλής προκειμένου να την τοποθετήσει επιχειρησιακά σε έναν από τους νέους διηπειρωτικούς πυραύλους της.

Όπως αναφέρει το άρθρο, η Πιονγιάνγκ καθίσταται πλέον ως πυρηνική δύναμη με δυνατότητα διηπειρωτικής βολής, ενώ η έκθεση που επικαλείται συντάχθηκε από την Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών (DIA) των ΗΠΑ.

Έως σήμερα, το βορειοκορεατικό καθεστώς έχει προχωρήσει στη δοκιμή πολλών ατομικών βομβών και έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία δύο εκτοξεύσεις διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, που μπορούν να πλήξουν τις ΗΠΑ, όμως η ικανότητά της να τοποθετήσει πυρηνική κεφαλή σε πύραυλο παρέμενε υπό αμφισβήτηση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος των ΗΠΑ απειλεί ευθέως με πυρηνικό κτύπημα μια χώρα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείξει τι σημαίνει αυτή η απειλή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.