Ικανοποιητική συνάντηση μεταξύ Ντ.Τραμπ και Ρώσου πρεσβευτή

Ικανοποιητική συνάντηση μεταξύ Ντ.Τραμπ και Ρώσου πρεσβευτή

Μια θερμή και εποικοδομητική συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, είχε ο Ρώσος πρεσβευτής.

“Έγινα δεκτός από τον πρόεδρο Τραμπ, παρουσίασα τα διαπιστευτήριά μου. Από την πλευρά μου, είπα ότι ανυπομονούμε να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών”, είπε ο Ανατόλι Αντόνοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

“Ο πρόεδρος Τραμπ με υποδέχτηκε με θερμό και φιλικό τρόπο… Το κλίμα ήταν πολύ εγκάρδιο, εποικοδομητικό και φιλόξενο. Τουλάχιστον, αυτή ήταν η αίσθηση που είχα. Εμείς, μαζί με το προσωπικό του, συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Είπα ότι ανυπομονώ να εργαστώ με την αμερικανική κυβέρνηση στον τομέα των κοινών ρωσοαμερικανικών συμφερόντων. Και είπα ότι, όσον αφορά τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοι να το πράξουμε, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε συγκεκριμένα βήματα”, είπε ο Ρώσος διπλωμάτης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA.

Ο Αντόνοφ διαδέχεται τον Σεργκέι Κίσλιακ, οι επαφές του οποίου με μέλη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ τον κατέστησαν κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της φερόμενης ρωσικής ανάμιξης στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ. Η Ρωσία αρνείται κατηγορηματικά ότι επιχείρησε να επηρεάσει τις εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αντόνοφ ήταν μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ενώ μεταξύ 2011-2016 ήταν υφυπουργός Άμυνας, σε μια περίοδο που συνέπεσε με την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.