ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μόσχα: Οι ρωσικές αρχές αφαίρεσαν τις θέσεις στάθμευσης των Αμερικανών διπλωματών!

Μόσχα: Οι ρωσικές αρχές αφαίρεσαν τις θέσεις στάθμευσης των Αμερικανών διπλωματών!

Συνεχίζεται ο διπλωματικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Μετά την απόφαση των ΗΠΑ για το κλείσιμο δύο ρωσικών προξενείων σε Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη και ενός κτιρίου της ρωσικής διπλωματικής αποστολής στην Ουάσιγκτον τώρα η Μόσχα απαντά με τις θέσεις στάθμευσης των Αμερικανών διπλωματών στη Μόσχα.

Το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών κατηγόρησε τη Ρωσία ότι αφαίρεσε τις θέσεις που ήταν δεσμευμένες για τη στάθμευση των Αμερικανών διπλωματών μπροστά από την πρεσβεία τους στη Μόσχα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι θέσεις στάθμευσης οι οποίες ήταν δεσμευμένες για το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα έχουν αφαιρεθεί. Θα εγείρουμε το θέμα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών» ανέφερε εκπρόσωπος του State Department στο RIA Novosti.

Η αφαίρεση των θέσεων στάθμευσης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις ρωσικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στη Μόσχα η στάθμευση στο δρόμο απλά δεν υπάρχει, ενώ ο πιο κοντινός χώρος στάθμευσης στην αμερικανική πρεσβεία βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ. και από ότι φαίνεται οι αμερικανοί διπλωμάτες είτε θα πηγαίνουν εκεί με αυτοκίνητα της διπλωματικής τους υπηρεσίας που θα τους αφήνουν εκεί και μετά θα φεύγουν είτε με… τα πόδια.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.