ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χέλσινμποργκ: Η μαφία ανατίναξε το… τοπικό αστυνομικό τμήμα (φωτό)

Χέλσινμποργκ: Η μαφία ανατίναξε το… τοπικό αστυνομικό τμήμα (φωτό)

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως πέρασαν εγκληματικές οργανώσεις, κυρίως αλλοδαπών, στο Χέλσινμποργκ της Σουηδίας, μιας και ανατίναξαν την πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος με βόμβα μεγάλης ισχύος.

Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης και προκάλεσε τρόμο, καθώς πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν χάσει τη ζωή τους.

Από την ισχυρότατη έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος. Τη στιγμή εκείνη, στα γραφεία υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι και αστυνομικοί, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Ο αστυνομικός Κένεθ Άντερσον μίλησε στα σουηδικά Μέσα για την εμπειρία που βίωσε: «Ήταν μία πραγματικά μεγάλη έκρηξη. Μόλις τσεκάραμε ότι δεν θα γινόταν και δεύτερη επίθεση, ελέγξαμε για τραυματίες ή νεκρούς και εκκενώσαμε το κτίριο».

Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν ζημιές σε πολλά παρακείμενα κτίρια. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Χέλσινμποργκ δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα η επίθεση οργανώθηκε από εγκληματική οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.