ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σφαγή στο Μανχάταν από επίθεση ισλαμιστή – 8 νεκροί & 15 τραυματίες! (βίντεο) (upd 4)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σφαγή στο Μανχάταν από επίθεση ισλαμιστή – 8 νεκροί & 15 τραυματίες! (βίντεο) (upd 4)

Τρομοκρατική επίθεση από έναν οπλισμένο ισλαμιστή με τραγικά αποτελέσματα βίωσε πριν λίγο το Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ενα άτομο που οδηγούσε φορτηγό «μπήκε» σε ποδηλατόδρομο και έπεσε πάνω σε πολίτες που έκαναν ποδήλατο. Στην συνέχεια κατέβηκε και άρχισε να τους πυροβολεί φωνάζοντας “Αλάχ Ακμπάρ”!

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον 8 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλα 15 έχουν τραυματιστεί από τις σφαίρες και την επίθεση με το φορτηγό.

Το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό, όπως δήλωσαν δύο κυβερνητικές πηγές στο Reuters.

Το FBI συμμετέχει επίσης στις έρευνες μαζί με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, όπως επίσης δήλωσαν οι πηγές. ​

https://twitter.com/StockBoardAsset/status/925451245766180866

Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι “πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους”.

https://twitter.com/News_Executive/status/925442829647843328

Σύμφωνα με αναφορές αυτόπτη μάρτυρα, τις οποίες μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μικρό φορτηγάκι, μπήκε σε ποδηλατόδρομο παρασύροντας πολλούς ποδηλάτες και πεζούς, τράκαρε με σχολικό και στη συνέχεια ο οδηγός κατέβηκε από το φορτηγάκι και άρχισε να πυροβολεί, όποιον έβλεπε φωνάζοντας “Αλάχ Ακμπάρ”.

Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε πως ο οδηγός του μικρού φορτηγού βγήκε έξω κρατώντας δύο όπλα στα χέρια του και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε ή έξι φορές.

https://twitter.com/Breaking911/status/925464527092830209

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ισλαμιστή τρομοκράτη που προκάλεσε το μακελειό στο Μανχάταν τη Δευτέρα «ανέβηκε» στα social media από αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε στο σημείο.

https://twitter.com/Breaking911/status/925466699549298689?ref_src=twsrc%255Etfw&ref_url=http%253A%252F%252F

Στους 8 έφτασαν οι νεκροι από την τρομοκρατική επίθεση σύμφωνα με νεότερες πληροφοριες

https://twitter.com/BreakingNLive/status/925467026264657921

Νεότερες πληροφορίες του AFP κάνουν λόγο για 8 νεκρούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.