ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει κοκαΐνη αξίας 2,4 εκατ.$! (φωτό, βίντεο)

19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει κοκαΐνη αξίας 2,4 εκατ.$! (φωτό, βίντεο)

Στα χέρια της αστυνομία του Χονγκ Κονγκ βρέθηκε την Δευτέρα 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα καθώς συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης καθώς μετέφερε κοκαΐνη αξίας περίπου 2,4 εκατ. $ στο σακίδιό της.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ το 19χρονο μοντέλο φέρεται να ονομάζεται Μελισσαροπούλου Ειρήνη κάτι το οποίο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

Τα shanghaiist.com και South China Morning Post κάνουν λόγο ότι η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη, όπως ανακοίνωσε το τελωνείο του Χονγκ Κονγκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελληνίδα έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία. Στο σακίδιό της βρέθηκαν συνολικά 2,5 κιλά κοκαΐνης, ενώ, όπως αναφέρεται, το μοντέλο εντοπίστηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες του σάκου της, κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.

Οι Αρχές συνέλαβαν τις υπόλοιπες τρεις γυναίκες μεταξύ Τρίτης και Παρασκευής την τελευταία εβδομάδα, κατάσχοντας ποσότητα κοκαΐνης συνολικής αξίας άνω των 55.000 ευρώ (πέντε εκατ. HK$).

«Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν εφοδιαστούν εν όψει γιορτινής περιόδου» ανέφερε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Προσέθεσε, δε, ότι οι Αρχές εξετάζουν το αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα, σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών, ώστε να περάσουν παράνομα κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν είναι μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.

Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών. Οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.