ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τσάκωσαν» δυο Άραβες που σχεδίαζαν την δολοφονία της Μεϊ οι μυστικές βρετανικές υπηρεσίες

«Τσάκωσαν» δυο Άραβες που σχεδίαζαν την δολοφονία της Μεϊ οι μυστικές βρετανικές υπηρεσίες
Δύο νεαροί Άραβες συνελήφθησαν για το σχέδιο δολοφονίας της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, το οποίο απέτρεψαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.
Πρόκειται για τον 20χρονο Naa’imur Zakariyah Rahman και τον 21χρονο Mohammed Aqib Imran.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ οι δύο νεαροί αρχικά θα έκαναν επίθεση με βόμβες και στη συνέχεια θα εκμμεταλεύονταν το χάος προκειμένου να μαχαιρώσουν τη Βρετανίδα πρωθυπουργό.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Sky News η έρευνα που οδήγησε στη ματαίωση του σχεδίου διεξαγόταν επί πολλές εβδομάδες και σε αυτή συμμετείχαν στελέχη της Σκότλαντ Γιαρντ, της υπηρεσίας αντικατασκοπίας MI5 και της αστυνομίας της περιοχής Γουέστ Μίντλαντς.
Η αποκάλυψη έγινε μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της υπουργού Εσωτερικών Amber Rudd ότι από το 2013 και τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι οι βρετανικές υπηρεσίες έχουν αποτρέψει 22 τρομοκρατικά χτυπήματα από ισλαμιστές, εννέα εκ των οποίων μετά το Μάρτιο και την επίθεση με πέντε νεκρούς έξω από το κοινοβούλιο.
Η αστυνομία από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι σε εξέλιξη είναι 500 έρευνες της αντιτρομοκρατικής που αφορούν περίπου 3.000 άτομα ενώ στο παρελθόν έχουν αποτελέσει αντικείμενο έρευνας 20.000 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.