ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Πούτιν: «Η Συρία απελευθερώθηκε – Νικήσαμε τους τρομοκράτες»

Β.Πούτιν: «Η Συρία απελευθερώθηκε – Νικήσαμε τους τρομοκράτες»

Ελεύθερη εντελώς από τους φανατικούς μουσουλμάνους της ISIS είναι πλέον η Συρία, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Valery Gerasimov.

Ο Ρωσος στρατηγός ανέφερε ότι ο συριακός Στρατός και οι σύμμαχοί του νίκησαν τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους: «Από σήμερα δεν υπάρχει έδαφος στην Συρία που να είναι στα χέρια του ISIS», δήλωσε ο ίδιος.

Το Ρωσικό γενικό επιτελείο υποστήριξε σήμερα (06.12.2017) ότι η Συρία απελευθερώθηκε πλήρως από την ISIS.

Σύμφωνα με τον Gerasimov, όλα τα εδάφη που είχαν προηγουμένως τεθεί υπό έλεγχο τρομοκρατών απελευθερώθηκαν από τον συριακό Στρατό.

«Όλες οι τρομοκρατικές μονάδες του ISIS στο έδαφος της Συρίας έχουν εξουδετερωθεί και τα εδάφη απελευθερώνονται», δήλωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, Valery Gerasimov. «Ως εκ τούτου, από σήμερα δεν υπάρχει έδαφος στην Συρία που να είναι στα χέρια του ISIS», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε άλλες χώρες.

Δηλώσεις Β.Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ύστερα από την ενημέρωση που έλαβε για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και στις δύο όχθες του ποταμού Ευφράτη από τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού, δήλωσε ότι η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν για πολιτική επίλυση της κρίσης θα πρέπει να γίνει το επίκεντρο των προσπαθειών.

Μάλιστα ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για την ανάγκη ύπαρξης νέου Συντάγματος στη χώρα και στη συνέχεια διενέργεια νέων βουλευτικών και προεδρικών εκλογών.

«Φυσικά υπάρχουν και ορισμένα ακόμη σημεία αντίστασης, αλλά οι στρατιωτικές επιχειρήσεις έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους. Έχουν ολοκληρωθεί με πλήρη νίκη, το επαναλαμβάνω: Με την ήττα των τρομοκρατών», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

https://twitter.com/RT_com/status/938445316638019584

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.