ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκοτώνουν πρώην σερίφη στο πάρκινγκ του τμήματος! (βίντεο)

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκοτώνουν πρώην σερίφη στο πάρκινγκ του τμήματος! (βίντεο)

Οι αρχές του Κολοράντο των ΗΠΑ έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες στις στολές των αστυνομικών, όπου καταγράφεται ο θάνατος ενός πρώην βοηθού σερίφη, από δικές τους σφαίρες πριν από περίπου 2 μήνες.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο στο πάρκινγκ του Αρχηγείου της Αστυνομίας. Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του πρώην αναπληρωτή σερίφη Μαρκ Μπάιντον να «μπλοκάρει» κάνοντας όπισθεν την έξοδο των εργαζόμενων.

Όταν τον πλησιάζει ο φρουρός, εκείνος με βλέμμα απλανές κοιτάζει τον αστυνομικό και του λέει πως ήρθε να αναλάβει υπηρεσία. Τα χέρια του κρατούν το τιμόνι, ενώ στα πόδια του βρίσκεται ένα όπλο.

Ο αστυνομικός θεωρεί πως ο Μπάιντον βιώνει κάποιο ψυχολογικό επεισόδιο και καλεί ενισχύσεις. Αμέσως φτάνουν δύο συνάδελφοί του και όλοι ζητούν από τον Μπάιντον «ψυχραιμία».

Σε λίγο ένας από αυτούς μπαίνει μαζί του στο αυτοκίνητο, επιχειρώντας να του αρπάξει το όπλο. Ξαφνικά ακούγονται φωνές: «Μη, μη, μη» και οι δύο αστυνομικοί που στέκονται έξω από το αυτοκίνητο, πυροβολούν.

Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά, ο 50χρονος πρώην αναπληρωτής σερίφης, που υπηρέτησε από το 2000 έως το 2010, ήταν νεκρός. Η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να υποστηρίζουν πως πυροβόλησαν μόνο αφού ο Μπάιντον έστρεψε το όπλο του εναντίον τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.