
Σκηνές πανικού και άγριου ξυλοδαρμού εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ (25/09) στη Μύκονο, έξω από μίνι μάρκετ στη Φάμπρικα, όταν μια αντιπαράθεση μεταξύ ενός Άγγλου τουρίστα και του ιδιοκτήτη του καταστήματος εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, όλα ξεκίνησαν όταν ο τουρίστας φέρεται να κλώτσησε τη γάτα του ιδιοκτήτη.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του καταστηματάρχη και άλλων ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο, με την ένταση να κλιμακώνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Στη συνέχεια, στο επεισόδιο φέρεται να παρενέβησαν και φίλοι του Βρετανού τουρίστα, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να έρθουν στα χέρια.
Το περιστατικό πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, καθώς καταγράφηκαν χαστούκια, γροθιές, κλωτσιές, ακόμη και κεφαλοκλειδώματα.
Το Mykonos Live TV κατέγραψε σε βίντεο τη συμπλοκή, η οποία σημειώθηκε μπροστά σε περαστικούς και θαμώνες της περιοχής, προκαλώντας αναστάτωση.
Μετά από λίγο η κατάσταση εκτονώθηκε και οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν από το σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, δεν αναφέρθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.