ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο θρησκευτικός ηγέτης του Πακιστάν καλεί σε ιερό πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών!

Ο θρησκευτικός ηγέτης του Πακιστάν καλεί σε ιερό πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών!

Ο Hafiz Saeed θρησκευτικό ηγέτης στο Πακιστάν αρχηγός της οργάνωσης JuD (Jamaat-ud-Dawah) και ηγέτης του κόμματος MML που θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές στη χώρα του, κάλεσε τα αραβικά έθνη να ξεκινήσουν «ιερό» πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών όπλων προκειμένου να απελευθερώσουν την Ιερουσαλήμ.

Εκατοντάδες υποστηρικτές του Saeed πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λαχόρης.

«Την ημέρα που η Ιερουσαλήμ γίνει πρωτεύουσα του Ισραήλ ένας στρατός από πολεμιστές της τζιχάντ θα ξεκινήσει τον πόλεμο. Ο αρχηγός του Στρατού, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να ενωθούν.

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Πακιστάν είναι ένα όπλο που ανήκει στο Ισλάμ και που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ελευθερωθεί η Ιερουσαλήμ», είπε ο Saeed απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες πλήθος, για να προσθέσει:

«Πρέπει να οργανώσουμε μια ισλαμική διάσκεψη στην οποία θα μετέχουν ηγέτες από όλες τις μουσουλμανικές χώρες και να κηρύξουν ιερό πόλεμο. Η επιρροή της ISIS θα ελαχιστοποιηθεί και η συνωμοσία των ΗΠΑ κατά του Ισλάμ θα έρθει στο τέλος της».

Ο Abdul Rehman Makki δεύτερος στην ιεραρχία του JuD είπε:

«Μακάρι ο Αλλάχ να δώσει να συνεχιστεί η μάχη κατά της Ινδίας (‘Ghazwa-e-Hind’) κα του χριστιανισμού (Ghazwa-e-Saleeb’) να συνεχιστεί και η διάσκεψη αυτή να αποφανθεί για τον ιερό πόλεμο για την Παλαιστίνη όπως το JuD κάνει για το Κασμίρ».

Ο Saeed, ο οποίος έχει δημιουργήσει το κόμμα ΜΜL πρόκειται να λάβει μέρος στις γενικές εκλογές του Πακιστάν το 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.