ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισραήλ: Διορία 90 ημερών για να φύγουν από τη χώρα 38.000 Αφρικανοί

Ισραήλ: Διορία 90 ημερών για να φύγουν από τη χώρα 38.000 Αφρικανοί

Το Ισραήλ και προκειμένου να προφυλάξει την κοινωνική του ηρεμία και συνοχή αποφάσισε να διώξει 38.000 Αφρικανούς μετανάστες δίνοντας διορία 90 ημερών.

Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, όσοι μετανάστες δεν αποχωρήσουν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε, θα συλληφθούν και θα μεταφερθούν σε ειδικές φυλακές.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε πως θα δοθεί χρηματική ενίσχυση 3.500 δολαρίων σε κάθε μετανάστη, προκειμένου να μετακινηθεί είτε πίσω στην πατρίδα του, είτε σε άλλες χώρες.

Όποιος επιλέξει να αποφύγει τη διαδικασία αποχώρησης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φυλάκιση, καθώς οι αρχές ασφαλείας έχουν λάβει εντολή για γενικό ξεκαθάρισμα από τις αρχές Απριλίου.

Από την απόφαση εξαιρούνται τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα θύματα των διακινητών και των σύγχρονων σκλαβοπάζαρων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης του Ισραήλ, υπολογίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 38.000 εισβολείς, εκ των οποίων μόλις οι 1420 κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το Ισραήλ ονομάζει εισβολείς όλους όσοι εισήλθαν στη χώρα χωρίς να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικασία.

Πολλοί προέρχονται από το Σουδάν και την Ερυθρέα, ζητώντας άσυλο, ωστόσο η κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει ως παράνομους οικονομικούς μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.