ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ανοιχτή» η Ρωσία για συνάντηση Βλ. Πούτιν με Ντ. Τραμπ στον απόηχο της υπόθεσης Σκριπάλ

«Ανοιχτή» η Ρωσία για συνάντηση Βλ. Πούτιν με Ντ. Τραμπ στον απόηχο της υπόθεσης Σκριπάλ

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία παραμένει ανοικτή στο ενδεχόμενο μιας συνάντησης ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν παρά την απέλαση από την Ουάσινγκτον ενός μεγάλου αριθμού Ρώσων διπλωματών.

Ο Τραμπ συνεχάρη νωρίτερα αυτό τον μήνα τον Πούτιν για την επανεκλογή του και είπε πως οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν σύντομα.

Ωστόσο οι ήδη κακές σχέσεις ανάμεσα στη Μόσχα και στην Ουάσινγκτον επιδεινώθηκαν από τότε ακόμη περισσότερο μετά τη δηλητηρίαση ενός Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα στη Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι απελαύνουν 60 Ρώσους διπλωμάτες.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους ότι η Μόσχα δεν έχει καμία πληροφόρηση από την Ουάσινγκτον αν η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν παραμένει στην ατζέντα, ωστόσο παραμένει ανοικτή στη συνεργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.