ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μακρόν: «ΗΠΑ και Γαλλία δεν πρέπει να φύγουν- Πρέπει να φτιάξουμε μια νέα Συρία»!

Μακρόν: «ΗΠΑ και Γαλλία δεν πρέπει να φύγουν- Πρέπει να φτιάξουμε μια νέα Συρία»!

Στο κόσμο του φαίνεται να βρίσκεται ο γάλλος πρόεδρος Ε.Μακρόν αναφορικά με την κατάσταση στη Συρία. Αγνοώντας πλήρως το γεγονός ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις βρίσκονται λίγο πριν την οριστική νίκη τους απέναντι στους ισλαμιστές εισβολείς, ο ίδιος οραματίζεται μια… «νέα Συρία» μετά τον πόλεμο χωρίς τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσσαντ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το FOX news ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε ότι οι ΗΠΑ η Γαλλία και οι σύμμαχοί τους δεν πρέπει να εγκαταλείψουν το συριακό έδαφος όταν ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας (που ουσιαστικά διεξάγει ο Άσσαντ) τελειώσει.

«Πρέπει να φτιάξουμε μια νέα Συρία μετά τον πόλεμο. Ο ρόλος των ΗΠΑ είναι πολύ σημαντικός για τη διαδικασία αυτή» για να προσθέσει:

«Δεν σημαίνει ότι αυτή τη διαδικασία πρέπει να την κάνουν οι αμερικανικές δυνάμεις, αλλά η αμερικανική διπλωματία και ο πρόεδρος».

Αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να παραμείνουν σε συριακό έδαφος οι δυνάμεις ανέφερε τους συνήθεις υπόπτους δηλαδή τον Μ.Άσσαντ και το Ιράν.

«Την ημέρα που θα νικήσουμε την ISIS αν φύγουμε τότε θα αφήσουμε χώρο για το Ιράν και τον Μπασάρ Αλ Άσσαντ να προετοιμάσουν ένα νέο πόλεμο φτιάχνοντας νέους τρομοκράτες» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.