ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραμπ προς Τεχεράνη: «Καλύτερα να μην ξεκινήσετε ξανά το πυρηνικό σας πρόγραμμα γιατί θα αποκτήσετε σοβαρό πρόβλημα»

Τραμπ προς Τεχεράνη: «Καλύτερα να μην ξεκινήσετε ξανά το πυρηνικό σας πρόγραμμα γιατί θα αποκτήσετε σοβαρό πρόβλημα»

Νέες προειδοποιήσεις κατά του Ιράν απεύθυνε την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ερώτηση για το θέμα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, δήλωσε ότι «αν επαναρχίσει το πρόγραμμά της η Τεχεράνη, θα έχει μεγάλο πρόβλημα, μεγαλύτερο απ’ ότι είχε ποτέ».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη την αντίθεσή του στους όρους της συμφωνίας που είχε υπογράψει ο προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα, αξιώνοντας τροποποιήσεις για τη διασφάλιση των αμερικανικών συμφερόντων, φτάνοντας στο σημείο να έχει απειλήσει με οριστική αποχώρηση των ΗΠΑ.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί προειδοποίησε σήμερα τον ομόλογό του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι θα έχει να αντιμετωπίσει “σοβαρές συνέπειες”, αν δεν παραμείνει προσηλωμένος στην πυρηνική συμφωνία που υπέγραψαν οι παγκόσμιες δυνάμεις με το Ιράν το 2015.

«Λέω σε αυτούς στον Λευκό Οίκο ότι αν δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, η ιρανική κυβέρνηση θα αντιδράσει σθεναρά», δήλωσε ο Ροχανί σε ομιλία του που μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση του Ιράν.

«Αν κάποιος προδώσει την συμφωνία, θα πρέπει να ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες», πρόσθεσε ο Ιρανός πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.