ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για σύγκρουση με το Ιράν – Νετανιάχου: «Λένε ψέματα – Συνεχίζουν το πυρηνικό τους πρόγραμμα»

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για σύγκρουση με το Ιράν – Νετανιάχου: «Λένε ψέματα – Συνεχίζουν το πυρηνικό τους πρόγραμμα»

«Φωτιά» στη Μέση Ανατολή βάζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ο οποίος κατήγγειλε σε έκτακτο τηλεοπτικό μήνυμά του ότι το Ιράν συνεχίζει το πυρηνικό του πρόγραμμα αλλά σε άλλη τοποθεσία.

Η έκτακτη αυτή ομιλία του Νετανιάχου σηματοδοτεί μια νέα περίοδο έντασης με το Ιράν που αυτή τη φορά ενδέχεται να καταλήξει και σε στρατιωτικό κτύπημα.

Άλλωστε το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές κατά ιρανικών δυνάμεων στη Συρία χωρίς να έχει υπάρξει ανάλογη απάντηση από την Τεχεράνη.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Sputnik το Τελ Αβιβ προειδοποίησε Μόσχα και Ουάσιγκτον ότι δε θα διστάσει να κτυπήσει το Ιράν στο έδαφός του στην περίπτωση που η Τεχεράνη επιχειρήσει να ανταποδώσει το κτύπημα που δέχθηκαν εχθές το βράδυ ιρανικές δυνάμεις στη Συρία.

Όπως είπε ο Νετανιάχου οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ έχουν στην κατοχή τους και μπορούν να αποκαλύψουν «νέες και καθοριστικές αποδείξεις» ότι το Ιράν αποκρύπτει τις δραστηριότητές του για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

Ο επικεφαλής του ισραηλινού κράτους κατήγγειλε ότι «το Ιράν ψεύδεται» αφότου υπέγραψε τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα με τη διεθνή κοινότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν μετέφερε το πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων σε μυστική τοποθεσία και η αποθήκη όπου βρίσκονται τα απόρρητα αρχεία για τα ατομικά όπλα του Ιράν έχει εγκατασταθεί εντός τεράστιων μεταλλικών καταφυγίων.

Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης τόνισε ότι η χώρα του έχει στην κατοχή της «ακριβή αντίγραφα» των αρχείων με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, ενώ παρουσίασε βίντεο το οποίο, όπως υποστήριξε, δείχνει τις ιρανικές εγκαταστάσεις.

Στο μεταξύ νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την χθεσινοβραδινή επίθεση που πραγματοποίησε η ισραηλινή Αεροπορία στη Συρία με στόχο ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

https://twitter.com/SputnikInt/status/991003839783370753

https://twitter.com/BenSirimanne/status/990992020243009536

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.