ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Συνελήφθη 17χρονος στο Τέξας που σχεδίαζε ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο

ΗΠΑ: Συνελήφθη 17χρονος στο Τέξας που σχεδίαζε ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο

Ένας 17χρονος στο Πλέινο του Τέξας συνελήφθη, καθώς φέρεται να σχεδίαζε να διαπράξει ένοπλη επίθεση, με έμπνευση από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές ασφαλείας.

Το FBI και η τοπική αστυνομία γνωστοποίησαν ότι ο μαθητής Λυκείου Μάτιν Αζίζι-Γιαράντ σχεδίαζε να διαπράξει την επίθεση στα μέσα Μαΐου και επιδίωξε να στρατολογήσει και άλλους προκειμένου να πάρουν μέρος.

Σύμφωνα με τις αρχές, είχε συντάξει ένα κείμενο, με τίτλο «Μήνυμα στην Αμερική» όπου αιτιολογούσε τις ενέργειές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός Αμερικανός παραμένει υπό κράτηση και έχει οριστεί εγγύηση ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.