ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Σύλληψη 54 ατόμων στην Κωνσταντινούπολη – Ύποπτοι για συμμετοχή στον ISIS

Τουρκία: Σύλληψη 54 ατόμων στην Κωνσταντινούπολη –  Ύποπτοι για συμμετοχή στον ISIS

Στη σύλληψη 54 ατόμων προχώρησαν οι τουρκικές αστυνομικές αρχές στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι είναι ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πιστεύεται πως είχαν την πρόθεση να μεταβούν σε εμπόλεμες ζώνες της Συρίας.

Όλοι αυτοί που συνελήφθησαν είναι αλλοδαποί, πρόσθεσε η αστυνομία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει περαιτέρω όσον αφορά το πότε έγιναν οι συλλήψεις αυτές.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει πραγματοποιήσει πολλές βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των οποίων μια σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη, από την οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι και μια βομβιστική επίθεση στο ιστορικό κέντρο της πόλης από την οποία σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τουρκικές επιχειρήσεις κατά αυτών που πιστεύεται ότι ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος εντάθηκαν στα τέλη του περασμένου έτους μετά την επέτειο της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.