ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ακόμη τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Γάζα – Σκοτώθηκαν από βλήμα άρματος μάχης

Ακόμη τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Γάζα – Σκοτώθηκαν από βλήμα άρματος μάχης

Τρεις Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί σήμερα από πλήγμα του ισραηλινού στρατού κατά θέσης παρατήρησης της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπως ανακοίνωσε σχετικά το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Οι δύο άνδρες, ο 25χρονος Χουσέιν αλ Αμούρ και ο 28χρονος Άμπντελ Χαλίμ Αλ Νάκα, σκοτώθηκαν από βλήμα άρματος μάχης στα δυτικά της Ράφα, η οποία βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, πρόσθεσε.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το άρμα μάχης άνοιξε πυρ προς την κατεύθυνση θέσης του Ισλαμικού Τζιχάντ λίγο μετά την εξουδετέρωση από Ισραηλινούς πυροτεχνουργούς εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί κοντά στην μεθόριο μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας και αποσκοπούσε στο να προκαλέσει βλάβη στον ισραηλινό στρατό.

Η βόμβα εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς του στρατού χωρίς να προκληθούν θύματα, ανέφεραν μέσω του Twitter οι ένοπλες δυνάμεις.

Η οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ είχε ανακοινώσει αρχικά το θάνατο δύο μελών του, του 25χρονου Χουσέιν αλ-Αμούρ και του 28χρονου Αμπντέλ Χαλίμ Αλ-Νάκα, από τα πυρά ενός άρματος μάχης ανατολικά της Ράφα, στο νότιο τμήμα της λωρίδας της Γάζας.

Ο τρίτος Παλαιστίνιος, ο Μαρουάν αλ-Αμούρ, 25 ετών, υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Ισλαμικός Τζιχάντ είναι η ισχυρότερη ένοπλη οργάνωση στη λωρίδα της Γάζας μετά τη Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.