ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συναγερμός για πυραυλική επίθεση στο Ανατ. Ισραήλ – 20.000 άνθρωποι έσπευσαν σε καταφύγια (φωτό)

Συναγερμός για πυραυλική επίθεση στο Ανατ. Ισραήλ – 20.000 άνθρωποι έσπευσαν σε καταφύγια (φωτό)

Συναγερμός για πιθανή επίθεση με πυραύλους σήμανε στο Ανατολικό Ισραήλ τη Δευτέρα, θέτοντας σε κατάσταση επιφυλακής την περιοχή που συνορεύει με τη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ισραηλινών αρχών, μετά τις σειρήνες που ήχησαν, ακούστηκαν πυροβολισμοί από βαριά όπλα από την πλευρά της Γάζας προς το έδαφος του Ισραήλ.

Ο συναγερμός δόθηκε κυρίως για την πόλη Sderot, η οποία δεν βρίσκεται μακριά από τα σύνορα. Πάνω από 20.000 άτομα έλαβαν οδηγία να σπεύσουν στα καταφύγια.

Νωρίτερα, μαχητής της Χαμάς σκοτώθηκε από πυρά ισραηλινού τανκ στη Λωρίδα της Γάζας.

Το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ έκανε λόγο για τουλάχιστον 10 ρουκέτες που προσγειώθηκαν σε ισραηλινό έδαφος, ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί από μεγάλου διαμετρήματος πυροβόλο όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.