ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Μπορεί να πάει όπου θέλει αλλά όχι στην Ιταλία» δηλώνει ο Σαλβίνι για το πλοίο Aquarius με τους 141 μετανάστες

«Μπορεί να πάει όπου θέλει αλλά όχι στην Ιταλία» δηλώνει ο Σαλβίνι για το πλοίο Aquarius με τους 141 μετανάστες

Αναφερόμενος στο πλοίο που μεταφέρει 141 ανθρώπους τους οποίους περισυνέλεξε στη Μεσόγειο, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, στέλνει αυστηρό μήνυμα.

Πιο αναλυτικά, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Σαλβίνι γράφει: «Πλοίο ΜΚΟ Aquarius με άλλους 141 μετανάστες. Γερμανική ιδιοκτησία, ναυλώθηκε από γαλλική ΜΚΟ, ξένο πλήρωμα, σε χωρικά ύδατα της Μάλτας, με σημαία Γιβραλτάρ. Μπορεί να πάει όπου θέλει, αλλά όχι στην Ιταλία! Στοπ στους διακινητές ανθρώπων και στους συνενόχους. Κλειστά λιμάνια, ανοικτές καρδιές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το μήνυμα του Ιταλού υπουργού επιβεβαιώνεται ουσιαστικά η γραμμή της ιταλικής κυβέρνησης, η οποία έχει αποφασίσει να κλείσει τα λιμάνια της στα πλοία των ΜΚΟ που διασώζουν μετανάστες και πρόσφυγες στη Μεσόγειο και να δέχεται μόνον τα σκάφη των ευρωπαϊκών στρατιωτικών αποστολών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.