ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Reuters: Άφησαν στην άκρη τις ευγένειες και ξεκίνησαν με τις παλαιές τους διαμάχες Ρ.Τ. Ερντογάν και Πρ. Παυλόπουλος

Reuters: Άφησαν στην άκρη τις ευγένειες και ξεκίνησαν με τις παλαιές τους διαμάχες Ρ.Τ. Ερντογάν και Πρ. Παυλόπουλος

Σύμφωνα με το Reuters, οι διπλωματικές λεπτότητες τέθηκαν κατά μέρος μετά τις πρόωρες παρατηρήσεις του Ερντογάν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης πως μια συνθήκη που ορίζει τα σύνορά τους μπορεί να χρειαστεί αναθεώρηση.

Η Συνθήκη της Λωζάννης του 1923 ορίζει τα σύνορα της σύγχρονης Τουρκίας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας.

Σε μια ασυνήθιστα έντονη συζήτηση κατά την υποδοχή του Τούρκου προέδρου, ο Έλληνας πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος απέκλεισε οποιαδήποτε αλλαγή στη Συνθήκη, ενώ ο συνοφρυωμένος Ερντογάν, δίπλα του, είπε πως υπάρχουν λεπτομέρειες στη συνθήκη που απαιτούν σαφήνεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου δεν ξεκίνησε ομαλά, όταν τουρκικά F-16 που συνόδευαν το αεροσκάφος του Ερντογάν απομακρύνθηκαν από ελληνικά αεροσκάφη όταν εισήλθαν στον ελληνικό εναέριο χώρο. Ο πιλότος του τουρκικού προεδρικού αεροσκάφους αρνήθηκε να εισέλθει με τη συνοδεία ελληνικών αεροσκαφών, ανέφεραν ελληνικές στρατιωτικές πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.