ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Άγκυρα «ψάχνεται»: «Βλέπει» Έλληνες «τρομοκράτες» να επιχειρούν εναντίον της στην Συρία (βίντεο)

Η Άγκυρα «ψάχνεται»: «Βλέπει» Έλληνες «τρομοκράτες» να επιχειρούν εναντίον της στην Συρία (βίντεο)

Συνεχίζει η Τουρκία την προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και έτσι τα τουρκικά ΜΜΕ ανακαλύπτουν τώρα ότι Έλληνες πολεμούν στο πλευρό των Κούρδων στην Αφρίν!

Μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχουν μαχητές και από άλλες χώρες

Στο ρεπορτάζ ο Τούρκος δημοσιογράφος εμφανίζει μια λίστα σε ένα εγκαταλελειμένο στρατόπεδο από τους κούρδους του ΡΚΚ κοντά στην Αφρίν στην οποία όπως υποστηρίζει αναγράφονται τα ονόματα «αλλοδαπών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό του PKK».

Όπως αναφέρει στην λίστα αναγράφονται ονόματα «τρομοκρατών» από την Ελλάδα, την Γερμανία, την Δανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Λίβανο και άλλες χώρες.

Αυτό το ρεπορτάζ όπως και το βίντεο με τους 3 από τους 8 φυγάδες πραξικοπηματίες στρατιωτικούς που δημοσίευσε σήμερα, έχουν ως σκοπό να δείξουν ότι η Ελλάδα δεν είναι τόσο «καθαρή» ηθικά και νομικά και συνεπώς «καλώς» οι Τούρκοι αιχμαλώτισαν τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς.

Η Άγκυρα γνωρίζει ότι έχει εκτεθεί ηθικά στη διεθνή κοινή γνώμη και επιχειρεί να εμφανιστεί ως «δικαιολογημένη» για τα πεπραγμένα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.