ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιχείρηση «Σειρήνες στο Αιγαίο» έστησε η ΜΙΤ στην Ρω: Τουρκάλες με μπικίνι αποσπούσαν την προσοχή των στρατιωτών μας

Επιχείρηση «Σειρήνες στο Αιγαίο» έστησε η ΜΙΤ στην Ρω: Τουρκάλες με μπικίνι αποσπούσαν την προσοχή των στρατιωτών μας

Και όμως οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει την παρακολούθηση και την κατασκοπεία στην Ρω νωρίτερα από το προχθεσινό βραδινό επεισόδιο που κατέληξε στην χρήση πυρών κατά τουρκικού ελικοπτέρου απο την ελληνική φρουρά της νήσου.

Συγκεκριμένα προκειμένου η Άγκυρα καταγράδει και να κατασκοπεύσει την σύνθεση και τον τρόπο λειτουργίας της στρατιωτικής δύναμης στο νησί τους προηγούμενους μήνες είχαν προσεγγίσει πολυτελή σκάφη αναψυχής που έδεναν στις ακτές του.

Πάνω στα υπερμεγέθη πλωτά εκτός από το έμμισθο πλήρωμα, βρίσκονταν πολυάριθμοι επιβαίνοντες μεταξύ αυτών και γυναίκες σχεδόν με αδαμιαία περιβολή , οι οποίες ήταν Τουρκάλες και κάποιες ξανθές καλλονές που ισχυρίζονταν ότι είναι σουηδικής καταγωγής και ήθελαν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην περιοχή!

Πάνω από το πολυτελές σκάφος υπερίπτατο ένα drone, μεγάλου μεγέθους.

Το συγκεκριμένο τετρακόπτερο κατέγραφε εικόνα από το νησί, την οποία -όπως συμπέραιναν-με ασφάλεια αναμετέδιδαν ζωντανά σε άγνωστο κέντρο.

Το περιστατικό αυτό δεν ήταν το μοναδικό, καθώς οι επισκέψεις πολυτελών σκαφών, με την ίδια…σύνθεση καταγράφηκαν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σε όλες τις περιπτώσεις ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των δεδομένων, του ευαίσθητου, εθνικά χώρου.

Συνεπώς η Ρω βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της Άγκυρας τα οποία της τα χαλάει η παρουσία της ελληνικής φρουράς ακριβώς όπως έγινε και στην νήσο Παναγιά στο σύμπλεγμα των Οινουσσών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί πέρσι σχεδιάζονταν μια αποβατική ενέργεια από την Τουρκία κατά την διάρκεια των πασχαλινών ημερών με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί μικρή στρατιωτική δύναμη προς αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχομένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.