Απειλούν με πόλεμο – Πρόεδρος ΒΒΡ: «Έρχεται η μέρα που οι Έλληνες θα αισθανθούν το χαστούκι της Τουρκίας»!

Απειλούν με πόλεμο – Πρόεδρος ΒΒΡ: «Έρχεται η μέρα που οι Έλληνες θα αισθανθούν το χαστούκι  της Τουρκίας»!

Νέες δηλώσεις Τούρκων πολιτικών έρχονται να βάλουν νέα «φωτιά» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις οι οποίες όπως και αυτές της Ρωσίας με τη Δύση βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο τους.

Ο πρόεδρος του Κόμματος της «Μεγάλης Ενότητας» (ΒΒΡ) Μουσταφά Ντεστιτζί, αναφερόμενος στην ύψωση της ελληνικής σημαίας στην βραχονησίδα Ανθρωποφάς και άλλες ακόμη τέσσερις αλλά κυρίως στους τουρκικούς ισχυρισμούς ότι κατέβηκε μετά από επιχείρηση της τουρκικής SAT δήλωσε:

«Η Τουρκία σήμερα έπραξε τα δέοντα και από τώρα και μετά κανείς να μην αμφιβάλλει πως με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα θα πράττει τα δέοντα και στο μέλλον.»

Βέβαια να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η τουρκική προπαγάνδα δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και σίγουρα αν είχε γίνει τέτοια επιχείρηση αυτή θα είχε βιντεοσκοπηθεί.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε δει ούτε φωτογραφίες αλλά ούτε και βίντεο από την περίφημη αυτή επιχείρηση.

Ο Ντεστιτζί όμως συνέχισε σε όλο και πιο έντονο ύφος.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ μέσω του tourkikanea.gr ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει τις κακομαθημένες συμπεριφορές της και είπε:

«Έρχεται η μέρα που οι Έλληνες θα αισθανθούν στα πρόσωπά τους με πολύ σφοδρό τρόπο, το χαστούκι της Τουρκίας.»!

Ο Ντεστιτζί ανέφερε πως η Τουρκία περνά μέσα από έναν κύκλο φωτιάς και υπογράμμισε πως η Ελλάδα προκαλεί στην θάλασσα του Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος του ΒΒΡ ανέφερε τα εξής:

«Αυτές οι θρασύτητες, οι απερισκεψίες και οι κακομαθημένες συμπεριφορές της Ελλάδας , έχουν ξεπεράσει πια το σημείο της ανοχής. Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας.

Η Τουρκία σήμερα έπραξε τα δέοντα και από τώρα και μετά κανείς να μην αμφιβάλλει πως με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα θα πράττει τα δέοντα».

Πιστεύουμε απόλυτα πως όπως μέχρι τώρα ανταπέδωσε σε προσπάθειες σαν και αυτήν, το ίδιο θα κάνει και από τώρα και μετά. Ούτε η Ελλάδα, ούτε άλλος είναι σε θέση να παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Καλούμε την Ελλάδα να μένει μακριά από αυτό το περιβάλλον της έντασης.

Διαφορετικά είναι σαφή και ξεκάθαρη η απάντηση που θα δώσει η Τουρκία και ο τουρκικός στρατός. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που το ξέρει αυτό καλύτερα από άλλες χώρες.»

Ο Μουσταφά Ντεστιτζί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.