ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρ. Παυλόπουλος σε Ρ.Τ. Ερντογάν για Σμύρνη: «Οι ηγέτες οφείλουν να μετρούν τα λόγια τους»

Πρ. Παυλόπουλος σε Ρ.Τ. Ερντογάν για Σμύρνη: «Οι ηγέτες οφείλουν να μετρούν τα λόγια τους»

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από την Καλαμάτα τόνισε ότι «οι μεγάλοι ηγέτες οφείλουν να μετρούν τα λόγια τους και να σέβονται την ιστορία».

«Είμαστε λαός της ειρήνης, αλλά είμαστε και λαός που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απεμπολήσει έστω και κατ’ ελάχιστο το έδαφός του, τα σύνορά του, την κυριαρχία του», είπε αρχικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Λέμε προς τους γείτονές μας και ιδίως προς τη γειτονική Τουρκία ότι ίδιον των πολιτικών που θέλουν να λέγονται μεγάλοι πολιτικοί είναι να μετράνε τα λόγια τους και κυρίως να ξέρουν ότι το δημοκρατικό τους ήθος και η πολιτειακή τους οντότητα εξαρτάται από το σεβασμό του πολιτισμού και της ιστορίας», συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν δεν υπάρχει αυτός ο σεβασμός, τότε κανένα μέγεθος δεν μπορεί να θεωρείται μεγάλο. Τουλάχιστον δεν μπορεί να απαιτεί το σεβασμό ούτε των Ελλήνων, ούτε της ΕΕ, ούτε της διεθνούς κοινότητας», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.