ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στο Αιγαίο από τους Έλληνες»

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στο Αιγαίο από τους Έλληνες»

Σε νέες πολεμικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Νουρετίν Τζανικλί από την τουρκική φρεγάτα Giresun (δηλαδή «Κερασούντα») τονίζοντας πως η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα και μίλησε για «βυζαντινού τύπου παιχνίδια».

«Κανένας δεν πρέπει να κάνει λάθος υπολογισμούς. Εμείς, όπως κάνουμε παντού στις θάλασσες και στα νερά μας, πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και το κάνουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας», είπε ο Τζανακλί.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε από αυτά. Παρατηρούμε πως κάποιες χώρες με νέα, βυζαντινού τύπου παιχνίδια προσπαθούν να κάνουν βήματα για να εξαφανίσουν τα συμφέροντα τη Τουρκίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε, αυτός ο λαός δεν το επιτρέπει αυτό. Ο λαός αυτός το έκανε πάντα αυτό και θα συνεχίσει να το κάνει»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.