ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι «8» Τούρκοι φυγάδες φοβούνται δολοφονία τους από «ποινικούς» στρατολογημένους από την MİT

Οι «8» Τούρκοι φυγάδες φοβούνται δολοφονία τους από «ποινικούς» στρατολογημένους  από την MİT

Ποινικούς και όχι στελέχη της MİT φοβούνται 8 Τούρκοι φυγάδες ότι θα επιστρατεύσει η Άγκυρα ώστε να καταφέρουν «να τους κλείσουν το στόμα». Οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, καθώς, εξέφρασαν τον φόβο ότι η Άγκυρα θα στείλει εκτελεστές που θα αναλάβουν την απαγωγή ή την εξόντωσή τους. Αυτά φέρεται να είπαν οι «8» στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν πρόκειται να ρισκάρουν στελέχη τους για να μας απαγάγουν ή να μας δολοφονήσουν. Δεν λειτουργούν έτσι. Συνεργάζονται με σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά σε ανάλογες περιπτώσεις», είπαν οι Τούρκοι στρατιωτικοί σε στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, που ανέφερε απροκάλυπτα ότι η Άγκυρα θα βρει τους «8» και θα τους «πακετάρει», οι 8 Τούρκοι είπαν στις ελληνικές αρχές τους φόβους τους.

Όπως είπαν, η MİT δεν ρισκάρει σύλληψη ή ένοπλη σύγκρουση και θάνατο πρακτόρων της από Έλληνες αστυνομικούς, και θα προτιμήσει να «προσλάβει» σκληρούς κακοποιούς, κυρίως από την Κωνσταντινούπολη, να αναλάβουν.

«Μην περιμένετε πράκτορες, ο Ερντογάν θα στείλει ποινικούς εκτελεστές ώστε σε περίπτωση αποτυχίας να παρουσιαστούν ως ακραία στοιχεία που έδρασαν αυτοβούλως», φέρεται να είπαν.

Οι 8 Τούρκοι φυλάσσονται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα όσα σας αναφέραμε και χθες οι ελεύθεροι σκοπευτές είναι σε 24ωρη βάση γύρω από τις εγκαταστάσεις στις οποίες βρίσκονται και ελέγχουν κάθε κίνηση. Ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής αλλά και άνδρες των ΜΑΤ έχουν αναλάβει την 24ωρη φρούρηση των οκτώ, ενώ έχει στηθεί και ένα ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας στην περιοχή, τα πάντα ελέγχονται ηλεκτρονικά και φυσικά ο χώρος βιντεοσκοπείται.

Ακόμη και το φαγητό των 8 ελέγχεται καθημερινά.

Οι 8 Τούρκοι, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, δεν θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες έξι από αυτούς έχουν πει σε Έλληνες αστυνομικούς ότι σκέφτονται τη Σουηδία, την Γερμανία και τον Καναδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.