ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προσωπική επίθεση με προσβολές κατά Α.Τσίπρα από τον Τούρκο αντιπρόεδρο: «Νομίζαμε ότι ο λόγος του ήταν λόγος ανδρός»!

Προσωπική επίθεση με προσβολές κατά Α.Τσίπρα από τον Τούρκο αντιπρόεδρο: «Νομίζαμε ότι ο λόγος του ήταν λόγος ανδρός»!

Με μια οξύτατη και συνάμα άθλια ανακοίνωση “επιπέδου Τουρκίας” αντέδρασε το απόγευμα της Δευτέρας η τουρκική κυβέρνηση στην απελευθέρωση και των υπολοίπων τεσσάρων Τούρκων αξιωματικών, αφού παρήλθε το δεκαοκτάμηνο, ανώτατο όριο προφυλάκισης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ υποστήριξε ότι «νομίζαμε πως ο Τσίπρας τηρεί τις δεσμεύσεις του» και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε εκδώσει τους οκτώ στην Τουρκία.

Μάλιστα ο Τούρκος αντιπρόεδρος πήγε την προκλητικότητα… ένα «βήμα» παραπέρα, λέγοντας ότι είχε δώσει τον λόγο του πως θα τους παραδώσει, αλλά τελικά μάλλον… δεν είναι και τόσο αντρικός.

«Μας είχε δώσει τον λόγο του ότι θα μας τους δώσει, νομίζαμε πως ο λόγος του κ. Τσίπρα είναι λόγος άνδρα».

O Ντενίζ Μποζντάγ χαρακτήρισε πραξικοπηματίες και τρομοκράτες τους οκτώ, λέγοντας ότι η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες προστατεύουν τους τρομοκράτες. Πρόσθεσε, δε, ότι είναι καθήκον της Τουρκίας να φροντίσει να επιστρέψουν στη χώρα, οι οκτώ.

Σημειώνεται ότι και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν την εξέλιξη της απελευθέρωσης των υπολοίπων τεσσάρων ως «σκάνδαλο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.