Νέο πλήγμα του ΡΚΚ κατά της Άγκυρας: Τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα Cobra διαλύεται μετά από βολή Α/Τ πυραύλου (βίντεο)

Νέο πλήγμα του ΡΚΚ κατά της Άγκυρας: Τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα Cobra διαλύεται μετά από βολή Α/Τ πυραύλου (βίντεο)

Απανωτά είναι τα πήγματα του ΡΚΚ κατά της Άγκυρας, με τον τουρκικό Στρατό να πληρώνει βαρύ τίμημα.

Έτσι ακόμη ένα τεθωρακισμένο όχημα Cobra του τουρκικού Στρατού κατέστρεψαν οι αντάρτες του ΡΚΚ στον πόλεμο που διεξάγεται στην Ν.Α. Τουρκία.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου στην περιοχή της Σιλόπης με τους αντάρτες του ΡΚΚ να χρησιμοποιούν Α/Τ πύραυλο πιθανότατα ένα RGP-7 ή Metis ή Fagot.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Κούρδων:

«Στις 11:40 της 23ης Νοεμβρίου, ανταρτικές δυνάμεις μας στόχευσαν θωρακισμένο όχημα του κατοχικού τουρκικού στρατού που κινούνταν από το φυλάκιο Γκιριγιάρες προς το φυλάκιο Γκίτε, στην περιοχή Σιλόπη του νομού Σιρνάκ.

Το θωρακισμένο όχημα χτυπήθηκε εύστοχα, ενώ δεν έγινε δυνατό να εντοπισθούν νεκροί ή τραυματίες του εχθρικού στρατού.

Μετά από το επεισόδιο, οι κατοχικές δυνάμεις βομβάρδισαν τυχαία την περιοχή με πυροβολικό και άρματα μάχης. Η μονάδα μας που οργάνωσε την δράση αυτή, επέστρεψε υγιής στην βάση της».

Να σημειωθεί ότι στις 12 Νοεμβρίου το ΡΚΚ είχε καταστρέψει ακόμη ένα όχημα Cobra με τη χρήση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στο δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.