ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. για τον μυστηριώδη τραυματισμό 2 γυναικών στον Κορυδαλλό από «αδέσποτες» σφαίρες

Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. για τον μυστηριώδη τραυματισμό 2 γυναικών στον Κορυδαλλό από «αδέσποτες» σφαίρες

Στο στόχαστρο της ΕΛ. ΑΣ. βρίσκονται δυο περίεργα περιστατικά, με τον τραυματισμό δυο γυναικών από αδέσποτες σφαίρες, σε δυο διαφορετικά σημεία στον Κορυδαλλό.
Όλα συνέβησαν περίπου στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου σε δυο διαφορετικές καφετέριες, που απέχουν τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο η μια από την άλλη. Μια από τις γυναίκες βρισκόταν σε καφετέρια και έπινε τον καφέ της στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και η δεύτερη σε καφετέρια στην οδό Δημητρακοπούλου.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν σε απόσταση 800 μέτρων η μία από την άλλη όταν τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, άγνωστος πρέπει να πυροβόλησε στον αέρα από μεγάλη απόσταση με τις δύο σφαίρες να βρίσκουν τις κοπέλες.

«Ακουσα τη μια κοπέλα να ουρλιάζει. Καθόταν στην αυλή της καφετέριας. Η σφαίρα της έκαψε ένα σημείο στην μύτη και στο πόδι. Δεν ακούστηκε πυροβολισμός», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Star για ένα από τα δύο θύματα που βρισκόταν σε καφέ κοντά στην πλατεία Ελευθερίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.