Στελέχη της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND σε ενδιαφέρουσα επίσκεψη στην Cosmote – Tι απαντά η εταιρεία (upd)

Στελέχη της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND σε ενδιαφέρουσα επίσκεψη στην Cosmote – Tι απαντά η εταιρεία (upd)

Κλιμάκιο της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Αθήνα. Ορισμένα στελέχη της ΒΝD επισκέφθηκαν το μέγαρο της Cosmote στο Μαρούσι, ενώ υπήρξε ξενικά κινητικότητα και ενδιαφέρον για το είδος της “ασφάλειας” των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη έγινε απογευματινές ώρες και εκτός από μία σύσκεψη, υπήρξε και ξενάγηση στα “άδυτα” του κτιρίου στο υπόγειο.

Η Cosmote, γερμανικής ιδιοκτησίας, έτσι ή αλλιώς, ελέγχει το σύνολο σχεδόν των τηλεπικοινωνιών της χώρας, ακόμα και των στρατιωτικών, εκτός των περιπτώσεων που χρησιμοποιούνται ανεξάρτητα πρωτόκολλα επικοινωνιών. Ακόμα και οι άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την Cosmote.

Τι αναζητούσαν τα στελέχη της BND; Θα φανεί…

H απάντηση της COSMOTE

«Σχετικά με την ανάρτηση στο site pronews.gr, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, στις 13:09, με τίτλο «Στελέχη της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND σε ενδιαφέρουσα επίσκεψη στην Cosmote…», ο Όμιλος ΟΤΕ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι στελέχη της εν λόγω υπηρεσίας επισκέφτηκαν τον ΟΤΕ ή την COSMOTE, και συνολικά το περιεχόμενο της εν λόγω δημοσίευσης. ​»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.