ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

12.500 μουσουλμάνοι μετανάστες στα νησιά την περίοδο Μαΐου-Σεπτεμβρίου – 3.500 επιπλέον τον Οκτώβριο

12.500 μουσουλμάνοι μετανάστες στα νησιά την περίοδο  Μαΐου-Σεπτεμβρίου –  3.500 επιπλέον τον Οκτώβριο

Συνολικά 3.478 παράνομοι μετανάστες έφτασαν χωρίς κανενα εμπόδιο και με τη συνοδεία του Λ.Σ. στα νησιά του Αιγαίου τον Οκτώβριο, με τη Λέσβο να υποδέχεται αριθμό ρεκόρ για το τρέχον έτος.

Συνολικά στη Λέσβο έφθασαν 2.216 άτομα. Το Σεπτέμβριο οι αφίξεις ήταν 2.170, ενώ τον Αύγουστο 1.053. Τους πρώτους μήνες του έτους οι αφίξεις μερικές φορές δεν υπερέβαιναν τις 300.

Τον Οκτώβριο στη Χίο πέρασαν συνολικά 1.069 αλλοδαποί ενώ στη Σάμο 193.

Να σημειωθεί ότι την περίοδο Μαίου-Σεπτεμβρίου είχαν φτάσει στα νησιά 12.500 μουσουλμάνοι μετνάστες και αυτοί, όπως όλοι οι άλλοι, χωρίς το παραμικρό εμπόδιο.

Όλο τον Οκτώβριο η Τουρκική Ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι παρενέβη σε 61 περιστατικά μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επαναπροώθησε δε στις τουρκικές ακτές συνολικά 2.729 άτομα, σε αντίθεση με το Λ.Σ. το οποίοι αντί να επαναπροωθεί ως οφείλει πίσω στην Τουρκία, τους συνοδεύει στις ελληνικές ακτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.