ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε τους κουκουλοφόρους που αναζητά η ΕΛ. ΑΣ. ως υπεύθυνους για την φωτοβολίδα που τραυμάτισε την δικηγόρο

Δείτε τους κουκουλοφόρους που αναζητά η ΕΛ. ΑΣ. ως υπεύθυνους για την φωτοβολίδα που τραυμάτισε την δικηγόρο

Στα ίχνη των δυο κουκουλοφόρων της φωτογραφίας είναι η ΕΛ. ΑΣ. καθώς τους θεωρεί υπεύθυνους για την δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα την Παρασκευή σε δικηγόρο στα Εξάρχεια.

Οι δύο νεαροί κουκουλοφόροι φαίνονται στα βίντεο τηλεοπτικών σταθμών -από εκεί είναι και η εικόνα- να κρατούν πυροσωλήνες, από τέτοιου είδους πυροσωλήνες εκτοξεύθηκε και η φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την 55χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δύο φορά χαρακτηριστική μπλούζα με τους αστυνομικούς να αναζητούν «καθαρότερα» πλάνα προσώπου.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει

Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί έχουν βρει και έχουν εντοπίσει δύο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσης τους, δύο «βλήματα» των φωτοβολίδων (ένα από το πόδι του θύματος), μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, κάποιες μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.

Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού, καθώς ενδεχομένως να οδηγήσει στην ταυτοποίηση DNA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.