Σοκ: Πακιστανός στην Κέρκυρα μαχαίρωσε άνδρα και βίασε την γυναίκα του

Σοκ: Πακιστανός στην Κέρκυρα μαχαίρωσε άνδρα και βίασε την γυναίκα του

Τριαντάχρονος Πακιστανός δράστης στην Κέρκυρα δεν έμεινε μόνο στο μαχαίρωμα του συζύγου, αφού όπως ομολόγησε αμέσως μετά βίασε την γυναίκα του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον συλλάβουν δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι η 29χρονη Βρετανίδα φίλη του τον εγκατέλειψε “γι’ αυτόν”.

Αφού τον τραυμάτισε βαρύτατα με μαχαίρι, χτύπησε την κοπέλα και όταν εξουδετέρωσε κάθε αντίδρασή της, την βίασε!

Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα (12-02-2018) όταν ο 30χρονος Πακιστανός κατάφερε αρχικά τρεις μαχαιριές κατάφερε σε 50χρονο Βρετανό, μόνιμο κάτοικο Κέρκυρας. Το γεγονός συνέβη στο σπίτι του Βρετανού, στην περιοχή Άνω Κορακιάνα, όταν για προσωπικούς λόγους όπως φέρεται, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και τότε ο 30χρονος Πακιστανός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και κατάφερε τρεις σοβαρές μαχαιριές, στον άτυχο 50χρονο Βρετανό.

Μετά το συμβάν, ο Πακιστανός τράπηκε σε φυγή, ενώ αιμόφυρτος ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται ότι «μήλον της έριδος» του καυγά αποτέλεσε μία γυναίκα, σύντροφός του Βρετανού που μεταφέρθηκε και αυτή στο Νοσοκομείο με πολλαπλούς μώλωπες και εκδορές.

Η σύλληψη και η αποκάλυψη της αλήθειας

Ο αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας το μεσημέρι της Δευτέρας ύστερα από εκτεταμένη επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει του πορίσματος των γιατρών του Γενικού νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν ο 50χρονος Βρετανός και η φίλη του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.