
Ο γιος του υπουργού Υγείας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, είναι γνωστό ότι πολέμησε για την Ουκρανία.
Η Ρωσία τον έχει θέσει πλέον σε διεθνή λίστα καταζητούμενων.
Ο 32χρονος Κόνορ Κένεντι εντάχθηκε στη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας το 2022 και πολέμησε στο πλευρό των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων για αρκετούς μήνες.
Ο Κένεντι δήλωσε ότι ήταν έτοιμος να πεθάνει για την Ουκρανία και προέτρεψε και άλλους ξένους να ενταχθούν στη Λεγεώνα.
Η Ρωσία έχει θέσει τον Αμερικανό σε διεθνή λίστα καταζητούμενων, χαρακτηρίζοντάς τον «ξένο μισθοφόρο».
Εάν συλληφθεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 7 έως 10 ετών στη Ρωσία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.