ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εσωτερικών (βίντεο)

Η εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εσωτερικών (βίντεο)

(Ανανέωση 14:27) Ένα βίντεο από την εισβολή που πραγματοποίησαν νωρίτερα την Τρίτη στο κτίριο του υπουργείο Εσωτερικών έδωσαν στη δημοσιότητα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

Τα μέλη της ομάδας εισέβαλαν στο κτίριο, πέταξαν φέιγ βολάν, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.


(Αρχικό κείμενο 11:07) Νέο ντου από τον Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στο υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 20 ατόμων, στις 10:10 εισέβαλε στο υπουργείο Εσωτερικών και πέταξε φέιγ βολάν.

Κατά πληροφορίες τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η εισβολή εγίνε για τις κυοφορούμενες αλλαγές στα βαρέα και ανθυγιεινά.

«Καρφώνουν», μάλιστα, τους βουλευτές ότι δεν διαβάζουν τι ψηφίζουν γράφοντας ότι ανακάλυψαν τις αλλαγές στο άρθρο 36 του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο με τα 70 προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε αντίθεση με τους βουλευτές που δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν τι ψηφίζουν, αφού άλλωστε τίποτα από όσα ψηφίζουν δεν θίγει τους ίδιους, εμείς διαβάζουμε. Γιατί εμάς μας αφορά» γράφουν χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.