ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ακόμη 58 παράνομους μετανάστες μετέφερε σκάφος της FRONTEX στις ελληνικές ακτές

Ακόμη 58 παράνομους μετανάστες μετέφερε σκάφος της FRONTEX στις ελληνικές ακτές

Φουσκωτό το οποίο είχε εισέλθει παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα και στο οποίο επέβαιναν 58 άτομα εντόπισε σκάφος της Frontex το μεσημέρι της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή της Χίου.

Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή της Αγίας Ελένης, κατά τη διάρκεια της τακτικής περιπολίας που πραγματοποιείται από τις λιμενικές δυνάμεις, με την υποστήριξη των ευρωπαϊκών δυνάμεων για την διεκπεραίωση αλλοδαπών από τις τουρκικές στις ελληνικές ακτές.

Με τη συνδρομή ενός σκάφους του ελληνικού Λιμενικού, οι άνδρες της Frontex περισυνέλεξαν τους παράνομους μετανάστες και τους μετέφεραν στο λιμάνι της Χίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.