ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ότι θέλουν κάνουν οι Ιρακινοί στη Χίο: Τραυμάτισαν κάτοικο της περιοχής στο κεφάλι

Ότι θέλουν κάνουν οι Ιρακινοί στη Χίο: Τραυμάτισαν κάτοικο της περιοχής στο κεφάλι

Σοβαρό περιστατικό, με δυο ελαφρά τραυματίες, σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας στη Χίο, όταν ένας κάτοικος του νησιού ηλικίας 41 ετών, ήρθε στα χέρια με τρεις Ιρακινούς παράνομους μετανάστες, ηλικίας 23, 31 και 33 ετών στη ΒΙΑΛ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι άνδρες συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ο Έλληνας να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά στο κεφάλι.

Μόλις το περιστατικό έγινε γνωστό παραλίγο να προκληθεί γενικευμένη σύρραξη, καθώς στο σημείο συγκεντρώθηκαν 10 κάτοικοι του νησιού και 30 παράνομοι μετανάστες που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, αλλά τα χειρότερα απετράπησαν χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας που διέλυσε τους συγκεντρωμένους, χωρίς να πραγματοποιήσει καμία τυπική έστω σύλληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.