ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανατίναξαν ΑΤΜ μέσα στο νοσοκομείο Θήβας

Ανατίναξαν ΑΤΜ μέσα στο νοσοκομείο Θήβας

Μία καταδρομική επίθεση στο νοσοκομείο της Θήβας, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι δράστες έφτασαν στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 5:30, με δύο αυτοκίνητα. Κάνοντας όπισθεν, έσπασαν τη γυάλινη είσοδο και έφτασαν κοντά στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα προκάλεσαν έκρηξη στο ATM. Δυστυχώς όμως για αυτούς, δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και έφυγαν άπραγοι.

Εργαζόμενοι και ασθενείς αναστατώθηκαν από τη δυνατή έκρηξη και τον θόρυβο που προηγήθηκε ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Νέα επίθεση, λίγη ώρα αργότερα

Λίγη ώρα αργότερα, στις 6:40, η ίδια σπείρα χτύπησε και πάλι.

Στην επαρχιακή οδό Οινόης Αγίου Θωμά, τουλάχιστον πέντε δράστες, οι δύο από τους οποίους κρατούσαν όπλα, επιτέθηκαν στους οδηγούς δύο φορτηγών που είχαν σταματήσει να ξεκουραστούν σε πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί.

Οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τους οδηγούς και τους έκλεψαν έγγραφα, τα κινητά τους τηλέφωνα, χρήματα και ένα κόσμημα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο ΙΧ και εξαφανίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tvstar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.