Συνελήφθη στην Θήβα ο 4ος από τους Αφγανούς που είχαν μαχαιρώσει Αλγερινό στην πλατεία Βικτωρίας

Συνελήφθη στην Θήβα ο 4ος από τους Αφγανούς που είχαν μαχαιρώσει Αλγερινό στην πλατεία Βικτωρίας

Στην Θήβα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος και συνελήφθη ένας από τους πέντε Αφγανούς που είχαν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν 26χρονο Αλγερινό στις 3 Μαρτίου, στην πλατεία Βικτωρίας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί στις 26 Μαρτίου ένταλμα σύλληψης του 2ου Ανακριτικού Τμήματος Ανηλίκων Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησία. Ήταν ο τέταρτος από την ομάδα των δολοφόνων που βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών, καθώς είχαν συλληφθεί από άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής άλλοι τρεις ομοεθνείς του ηλικίας 14, 20 και 21 χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες, όπως και το θύμα, είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων. Στο μοιραίο ραντεβού τους και κατά την διάρκεια συναλλαγής συνεπλάκησαν και, μαζί με έναν ακόμη Αφγανό που αναζητείται, τραυμάτισαν θανάσιμα τον 26χρονο Αλγερινό με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 20χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.